Τρόποι Πληρωμής 

Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με τον Ν.4446  (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), σας ενημερώνουμε ότι για αγορές λιανικής άνω των 500 ευρώ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς είτε σε κατάστημα είτε με ΕΛΤΑ Courier είτε με ACS Courier  Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση.

► MΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο εταιρείας Courier που διαλέξατε (μέχρι του ποσού των 500 €) ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας

► MΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Θα ανακατευθυνθείτε στην πλατφόρμα πληρωμών της Viva Wallet όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας.
Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Dinners, Maestro και Αmerican Express.
Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

► MΕΣΩ PAYPAL

Εξοφλήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Paypal .

► MΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Alpha Bank IBAN: GR92 0140 1310 1310 0232 0005 897

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με email στο info@youngnails.gr, το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε επάνω στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email.

 

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών και εφόσον δεν έχει ανοιχτεί το προϊόν.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.