Τρόποι Αποστολής

► MΕ COURIER

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 μμ φεύγουν από εμάς αυθημερόν και αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αυτό ισχύει εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.
Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier , μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ Courier  https://www.elta-courier.gr/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα ΕΛΤΑ στο 11120

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACS, https://www.acscourier.net/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό).

Χρόνοι Παράδοσης:

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα (Εργάσιμες Ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή).
Οι τρέχουσες δυσκολίες ελεύθερης μετακίνησης και υπερφόρτωσης των μεταφορικών εταιρειών λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις αποστολές και παραδόσεις των online παραγγελιών 2 έως 4 επιπλέον ημέρες από τους παραπάνω εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης.

Μεταφορικά  Έξοδα:

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 100 ευρώ, και έχετε επιλέξει ΕΛΤΑ Courier τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο των ΕΛΤΑ Courier. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα των ΕΛΤΑ Courier που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας έως 100 ευρώ τότε:

  • Εάν επιλέξετε αποστολή με ΕΛΤΑ Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 4,50 ευρώ για εντός Αττικής ή 4,75 ευρώ για την Υπόλοιπη Ελλάδα
  • Εάν επιλέξετε αποστολή με ACS Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 5,70 ευρώ για εντός Αττικής ή 7,60ευρώ για την Υπόλοιπη Ελλάδα
  • Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.
  • Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.