Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ομορφιάς ¨Αρμέν Μανουκιάν-Young Nails¨

Αδραμυττίου 39 - Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114033410

Ο Αρμέν Μανουκιάν παρουσιάζει το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ομορφιάς ¨Αρμέν Μανουκιάν-Young Nails¨ στελεχωμένο από τους καλύτερους εκπαιδευτές, σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο με σύγχρονες υποδομές, με τη στήριξη σε προϊόντα μιας  από τις τρείς κορυφαίες εταιρείες στον πλανήτη που διασφαλίζειτην απαράβατη αρχή μας για συνδυασμένη υψηλή ποιότητα κατάρτισης και υλικών.

 • 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φροντίδας των άκρων είμαστε πάντα  ανάμεσα στους πρώτους σε βραβεία σε Διεθνείς και Πανελλήνιους διαγωνισμούς.
 • 25 χρόνια διδασκαλίας και μία ομάδα άριστα καταρτισμένων και καταξιωμένων συνεργατών-εκπαιδευτών με πλήθος από Πανελλήνιες νίκες και Διεθνείς παρουσίες.
 • Αμέτρητες συμμετοχές σε κριτικές επιτροπές εθνικών και διεθνών διαγωνισμών.
 •  Παρέχουμε στους σπουδαστές μας πολλές ωρες πρακτικής άσκησης και συνεχή στήριξη και μετά την αποφοίτηση τους, λειτουργώντας Γραφείο Σύνδεσης με την αγορά εργασίας βοηθώντας την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
 • Τα τμήματα μας είναι ευέλικτα χρονικά και αυστηρά ολιγομελή.
 • Το Κεντρο απευθύνεται σε αρχάριους, σε προχωρημένους, επαγγελματίες και μη αλλά και σε όσους χρειάζονται coaching για να διακριθούν σε διαγωνισμούς!!! Προσφέρει και μεμονωμένους θεματικούς κύκλους μαθημάτων για εξειδίκευση και φυσικά τις πλέον  ανταγωνιστικές τιμές!!!

Προγράμματα σπουδών Αισθητικής Άκρων

Τμήματα 4μηνα

Διδάσκονται: Θεωρία (ανατομία, κανόνες υγιεινής, απολυμάνσεις, αποστειρώσεις, χρωματολογία), Μανικιούρ (με νερό, με τροχό), Μανικιούρ με ημιμόνιμο, Πεντικιούρ, Εφαρμογές Τεχνητών Νυχιών με gel και ακρυλικό, 3D NAil Art, Nail Art Level I.

Τμήματα 6μηνα

Διδάσκονται:  Θεωρία (ανατομία, φυσιολογία, κανόνες υγιεινής, απολυμάνσεις, αποστειρώσεις, αρχές δερματολογίας, χρωματολογία), Εφαρμογές Τεχνητών Νυχιών με gel και ακρυλικό, Μανικιούρ (με νερό, με τροχό), Μανικιούρ με ημιμόνιμο, Πεντικιούρ, Nail Art Level I, II, III, Ποδολογία.

Προγράμματα σπουδών Μακιγιάζ

Τμήματα 4μηνα και 6μηνα

Διδάσκονται: Θεωρία του μακιγιάζ, πρωϊνό, απογευματινό, βραδυνό, νυφικό μακιγιάζ, μακιγιάζ ώριμης ηλικίας, και ατομικά μαθήματα προσωπικού μακιγιάζ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

  Όνομα
  Επώνυμο
  Email
  Τηλέφωνο

  Φόρμα Ενδιαφέροντος Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων

   Όνομα
   Επώνυμο
   Email
   Τηλέφωνο

   Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν