×

 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 ΑΡΜΕΝ ΜΑΝΟΥΚΙΑΝ – YOUNG NAILS πρωτοπορεί στον τομέα της εκπαίδευσης και πρωταγωνιστεί στην αγορά εργασίας.

 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 ΑΡΜΕΝ ΜΑΝΟΥΚΙΑΝ   ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-2019» για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ και ΑΡΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, με βαθμολογια 8,8/10, στα Νότια Προάστεια, περιοχή Νέας Σμύρνης.

Προσφέρουμε αναβαθμισμένα προγράμματα σπουδών στις πιο χαμηλές, αναλογικά με την υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, τιμές που ισχύουν σήμερα.

Έτσι, διευκολύνουμε οικονομικά τους σπουδαστές μας χωρίς όμως να τους στερούμε όσα αξίζουν.

Ήρθε η στιγμή και η ευκαιρία που αναζητάς, για ν΄ αποκτήσεις ένα δημιουργικό και κερδοφόρο επάγγελμα, ώστε να μπορείς να εξασφαλίσεις οικονομική ανεξαρτησία, επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία στους στόχους σου. Έχεις χιλιάδες λόγους να μας εμπιστευτείς και να επιλέξεις την ειδικότητα αισθητικής άκρων. Ενδεικτικά:

 • Επί 25 και πλέον χρόνια είμαστε ανάμεσα στους πρώτους σε βραβεία σε Διεθνείς και Πανελλήνιους διαγωνισμούς.
 • Είμαστε ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 με αριθμό αδείας 2101420 Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.και άρτια οργάνωση με σύγχρονες υποδομές.
 • Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένους, επιλεγμένους και καταξιωμένους εκπαιδευτές και προσωπικό.
 • Μόνο εμείςπροσφέρουμε τόσες ώρες πρακτικής άσκησης στους σπουδαστές μας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας ώστε οι απόφοιτοι να έχουν τελειοποιηθεί στις γνώσεις και τις τεχνικές και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για τη δουλειά τους.
 • Παρέχουμε συνεχή και διαρκή στήριξη των σπουδαστών ΚΑΙ μετά την αποφοίτηση τους.
 • Συμβουλεύουμε και ενημερώνουμε για την επικρατούσα νομοθεσία σχετικά με την απόκτηση άδειας και τη δημιουργία δικού σου επαγγελματικού χώρου.
 • Λειτουργούμε σε μόνιμη βάση Γραφείο Σύνδεσης με την αγορά εργασίας. Εκατοντάδες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται και ζητούν να προσλάβουν στη δουλειά τους δικούς μας αποφοίτους, διότι εκτιμούν την εκπαίδευση που παρέχουμε.
 • Τα τμήματα μας είναι αυστηρά ολιγομελή, μέχρι 5 άτομα, οι διδακτικές μας ώρες περισσότερες, οι σπουδές μας αναβαθμισμένες σύμφωνα με τις εξελίξεις της αγοράς εργασίας, ενώ δεν προχωρήσαμε σε καμία αύξηση τιμών, θέλοντας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της οικονομικής κρίσης.
 • Παρέχουμε διευκολύνσεις στον τρόπο πληρωμής των διδάκτρων.
 • Λειτουργούν τμήματα ευέλικτα χρονικά, βάσει των δικών σας αναγκών.
 • Ενημερώνουμε διαρκώς για τις αλλαγές που υφίσταται ο τομέας που επιλέγεις και προσφέρουμε πολλά δωρεάν σεμινάρια.
 • Διαθέτουμε εκπαιδευτικά και μετεκπαιδευτικά προγράμματα για αρχάριους σπουδαστές και επαγγελματίες που θέλουν να αναβαθμίσουν τη δουλειά και τις γνώσεις τους.
 • Πραγματοποιούμε προσφορές, καθ’  όλη τη διάρκεια του έτους,ειδικά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανέργους, πολύτεκνους) κλπ.
 • Παρέχουμε όλα τα υλικά και τα εργαλεία στους σπουδαστές μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και της πρακτικής τους στη σχολή.
 • Η αμερικάνικη εταιρία Young Nails(μια από τις 3 κορυφαίες στο πλανήτη) της οποίας είμαστε αντιπρόσωποι σε Ελλάδα και Κύπρο στηρίζει με την ποιότητα των υλικών της την απαράβατη αρχή μας για συνδυασμένη υψηλή ποιότητα κατάρτισης και υλικών.

 

Προγράμματα σπουδών

Τμήματα 4μηνα

Διδάσκονται: Θεωρία (ανατομία, κανόνες υγιεινής, απολυμάνσεις, αποστειρώσεις, χρωματολογία), Μανικιούρ (με νερό, με τροχό), Μανικιούρ με ημιμόνιμο, Πεντικιούρ, Εφαρμογές Τεχνητών Νυχιών με gel και ακρυλικό, 3D NAil Art, Nail Art Level I.

Τμήματα 6μηνα

Διδάσκονται:  Θεωρία (ανατομία, φυσιολογία, κανόνες υγιεινής, απολυμάνσεις, αποστειρώσεις, αρχές δερματολογίας, χρωματολογία), Εφαρμογές Τεχνητών Νυχιών με gel και ακρυλικό, Μανικιούρ (με νερό, με τροχό), Μανικιούρ με ημιμόνιμο, Πεντικιούρ, Nail Art Level I, II, III, Ποδολογία.

Εξασφαλίζετε δίπλωμα δια Βίου Μάθησης με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε άδεια εξάσκησης επαγγέλματος. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μεμονωμένους θεματικούς κύκλους μαθημάτων για εξειδίκευση.

 

Γίνονται επίσης μαθήματα αποτρίχωσης, μακιγιάζ και μασάζ

 

 

 

 

Go Top